Relatert kunnskap om kabelspole og korrugerte kabelspole

2022-11-07

Maskinen bruker kabler for ledninger og kabler for ledninger og kabler. Med utviklingen av ulike bransjer har bruksområdet til kabelspole gradvis utvidet seg med utviklingen av ulike bransjer. Men bli et uunnværlig støtteprodukt, brukt til vikling, oppbevaring av ledninger, kabler, etc. Definisjonen og navngivningen av trådspolen i forskjellige regioner er også forskjellig. Trådmaskiner, viklet spole, arbeidere, tyggegummi, lim, rullede tråder, ruller.

 

Materiale:

 

Avhengig av viklingsproduktmaterialer og spesifikasjoner og bruk, er spesifikasjonene og materialene til CableSpool også forskjellige. For tiden er de vanlige materialene på markedet: trådsnelle, plastmaskintrådsnelle, tremaskintrådsnelle, papirsnelle og pomadejernmaskinsnelle. Ledningstråden til den viklede ledningen brukes vanligvis til stålplatestrukturen, men den viklede ledningen og den ikke-jernmetalliske ledningen kan brukes til tretråder og maskintråder av plast.

 

Kontinuerlig gjensidig lås panserkapsel CableSpool ABS trådrulle plasttrådskive

 

Basert på konseptet "folk-orientert, forfølge fortreffelighet", følger selskapet politikken for kvalitet for å overleve med kvalitet og omdømme. Den setter alltid kvalitet og kundeinteresser først, unik i samme bransje, og nyter godt av et høyt omdømme. Selskapet er villig til å få venner i verden, og oppriktig samarbeide med mennesker fra alle samfunnslag for å forfølge fremtiden for fremragende prestasjoner.


https://www.cable-spool.com/plastic-cable-spool



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy